27. april 2018.

Učenici  drugog i trećeg razreda srednje Mašinske škole iz Prijedora, smijer tehničari za obradu drveta, posjetili su danas preduzeće FAGUS HAUS, članicu FAGUS grupe. Ovo preduzeće se bavi proizvodnjom prozora, vrata i ostalih arhitektonskih otvora od drveta, aluminijuma i PVC-a.

29. mart 2018.

FAGUS grupacija je na manifestaciji „Izbоr nајuspјеšniјih u privrеdi Rеpublikе Srpskе za 2017. godinu“, koju je organizovala Privredna komora Republike Srpske 28.03.2018. godine, nagrađena u kategoriji posebnih priznanja za uspješno organizovanje grupacije i razvoj novih proizvodnih programa. Priznanje je primio suvlasnik i generalni direktor Miroslav Malijević.

Juče je na Bor Petrolu upriličena dodjela nagrada II kola nagradne igre Bor Petrola „PUNOljetni smo i dajemo puno“. Svi dobitnici su dugogodišnji korisnici usluga Bor Petrola, koji su nagrade doživjeli kao znak zahvalnosti za predanost i lojalnost Fagus grupi.