25. decembar 2017.

Fagus grupa tradicionalno svake godine povodom Nikoljdana daruje djecu radnika, ali ne zaboravlja ni djecu iz vrtića u Kotor Varošu i Kneževu. Dodjela paketića djeci radnika je i ove godine organizovana na Hajdučkim Vodama 24.12.2017. godine. Pored paketića, 17 djece dobilo je i nagrade za učešće na likovnom konkursu „Moji mama i tata na poslu u Fagusu“.

Nomar, članica Fagus grupe sa sjedištem u Kneževu, posjetila je mališane iz dječijeg obdaništa "Radojka Lakić" iz Kneževa i podijelila 38 paketiće uoči Nikoljdana, 18.12.2017. uz predstavu za djecu i posjetu Sv. Nikole.

Već više od deset godina, Fagus svake godine poklanja paketiće i za sve mališane iz vrtića „Larisa Šugić“ iz Kotor Varoša. Uz novogodišnju priredbu i dodjelu paketića za 142 djeteta iz vrtića, mališani su pokazali svoje umjeće u pjevanju i glumi i tako obradovali sve prisutne sa najljepšim darom koji imaju – iskrenom radošću i dječijim osmjehom.

Ove godine je Fagus grupa podijelila približno 400 paketića za Nikoljdan djeci radnika, kao i djeci iz vrtića u Kotor Varošu i Kneževu.