Hotelski kompleks Hajdučke Vode će u subotu 16. septembra dočekati posebne goste. Put dug 600 km od Austrije do rodnog Teslića preći će biciklisti amateri za četiri dana.

Iz Austrijskog grada Spittela krenuli su u srijedu ujutro Slavenko i Aleksandar Bubić i Miško Zdravković, a iz Wolfsberga Vlatko Despić.

Zbog bogate turističke ponude, svoje putovanje i odmor će završiti na Hajdučkim Vodama u novoizgrađenom „wellness & spa“ centru.

„Dočekaćemo ih u našem hotelu sa večerom i noćenjem, a rezervisali smo za njih i relax masaže u nedjelju ujutro kako bi se oporavili od ovog izazova. Naš wellness & spa centar raspolaže sa bazenom sa 6 hidromasažera, slapom i gejzirom, koji će im sigurno biti prva pomoć kada dođu. Za bolji oporavak imamo i salu za fizikalnu terapiju gdje tretiramo sportiste nakon zahtijevnih sportskih priprema, što možemo reći i za ovaj poduhvat. Pored toga, upotreba jedne od tri saune će im ukloniti sav umor s tijela i pružiti im preduslove za zdrav san“, saopštili su iz Hajdučkih Voda.

Jedan od organizatora, Vedran Despić, se obratio upravi Fagus grupe sa željom da se njegovi drugari dočekaju u novoizgrađenom wellness & spa centru uz dobrodošlicu, na šta smo poručili: „Neka im je srećan i siguran put, a odmor ih čeka na Borjima“.