Kompanija Fagus juče je upriličila svečano uručivanje kolica za prve kotorvaroške trojke na benzinskoj pumpi Bor Petrol u Kotor Varošu.

„Kada smo čuli da je Kotor Varoš dobio prve trojke, momentalno smo reagovali i javili se srećnim roditeljima Dreženki i Nenadu Komljenović sa željom da čestitamo i pomognemo. Razmišljajući šta da poklonimo, spontano smo došli na ideju da pronađemo i doniramo kolica za trojke Nikolu, Nikolinu i Novaka.“, izjavljuju iz Fagusa.

Ispostavilo se da je to velika pomoć ne samo iz materijalnih razloga, već i iz logističkih. Kažu da su uz svu dostupnu poslovnu organizaciju čak i oni teško došli do takvih kolica koja se prave po narudžbi i u Italiji, koja upravo u avgustu ima kolektivni godišnji odmor.

Fagus grupa sa sjedištem u Kotor Varošu poznata je po svom društveno odgovornom poslovanju i pomoći zajednici u kojoj živi i poslije već nepunih 26 godina. Vjerujemo da samo vraćanjem u zajednicu iz koje smo potekli možemo očekivati napredak i razvoj.

Svi smo svjedoci da mladi odlaze u inostranstvo u potrazi zaboljim životom i zato je još i veća naša radost i želja da pomognemo kada vidimo da je jedan par kao što su Draženka i Nenad Komljenović odlučili da upravo u našoj opštini zasnuju i formiraju višečlanu porodicu. To zaslužuje da se svi mi uključimo i pošaljemo poruku mladima da ovdje ima budućnosti i da ovdje mogu sebi naći posao i osnovati porodicu.

Malim Komljenovićima želimo da ih prate zdravlje i sreća i da u godinama koje dolaze budu ponos svojih roditelja, ali i grada u kojem žive. I naravno da dožive stotu!