Željeznička stanica Beograd je nekadašnja glavna željeznička stanica srpske metropole. Danas ima status spomenika kulture od velikog značaja. Izgrađena je u periodu od 1882. do 1885. godine po planovima arhitekte Dragutina Milutinovića. Zgrada je podignuta po uzoru na tadašnje željezničke stanice velikih evropskih gradova.

KOTOR VAROŠ, 7. novembra – Direktor hotela ”Hajdučke vode”  Goran Periz uputio je otvoreno pismo Vladi RS kako bi se skrenula pažnju na mogući slom ugostiteljsko-turističkog sektora u Republici Srpskoj koji bi doveo do velike socijalne krize, napetosti i neizvjesnosti, što niko ne smije da ignoriše ili potcijeni.

Kotor Varoš - 2. april

Situacija sa pandemijom uticala je na sve sfere života. Tempo se usporio, no javili su se neki novi strahovi, a stari su postali još intenzivniji.

Tim hotela Hajučke Vode, koje posluju u okviru Fagus grupe pokazali su zajedno izutetan kolektivni pozitivni duh. Postali heroji i inspiracija svima.